Hvor kan jeg finde mit abonnement

Hvis du har købt et abonnement online, har du modtaget en e-mail fra ESET med din aktiveringsnøgle (XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX), offentligt ID (xxx-xxx-xxx), produktnavn (eller liste over produkter) og antal. Hvis du har købt en detailboksversion af produktet, er aktiveringsnøglen placeret i eller på bagsiden af produktpakken.

note

Hvis aktiveringsnøglen ikke virker, skal du gå til følgende artikel i ESETs vidensbase.