ESET Inspect Cloud

Dankzij ESET Inspect Cloud (EIC) kan het ESET PROTECT Cloud-platform uitgebreide detectie en respons (XDR) leveren via granulair(e) inzicht, risicobeoordeling, incidentrespons, onderzoek en herstel.

important

Licentie vereist om ESET Inspect Cloud te activeren

Er is een aanmerking komende licentie vereist om ESET Inspect Cloud rechtstreeks vanuit het dashboard van de ESET Business Account-portal te activeren.

Neem contact op met uw lokale ESET-partner voor meer informatie over in aanmerking komende licenties.

ESET PROTECT Cloud vereist

ESET Inspect Cloud is gebonden aan ESET PROTECT Cloud en kan niet worden geactiveerd zonder ESET PROTECT Cloud.

Activeren ESET Inspect Cloud (EIC)

Als u een hoofdgebruiker bent en een hiervoor in aanmerking komende licentie importeert, kunt u EIC activeren vanuit het EBA-portal:

1.Navigeer naar Dashboard en klik op Inspect instellen in de ESET PROTECT Cloud-tegel en de ESET Inspect Cloud-tegel.

2.De activeringswizard verwijst naar de gebruiksvoorwaarden van EIC. Selecteer Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en klik op Activeren.

eic_activation

3.Nadat u een melding hebt ontvangen dat uw EIC-service is gemaakt, klikt u op Inspect openen in de ESET PROTECT Cloud-tegel en ESET Inspect Cloud in het Dashboard.

4.De EIC-webconsole wordt in een nieuw browsertabblad geopend.

Toegang tot EIC-webconsole

Extra gebruikers van uw EBA-account hebben toegang tot EIC als ze de volgende toegangsrechten hebben:

Bedrijfstoegang: lezen of schrijven

ESET PROTECT Cloud-toegang: lezen of schrijven

De EIC-webconsole kan worden geopend op https://inspect.eset.com of via de EBA-portal:

Klik op Dashboard > klik op Inspect openen in de ESET PROTECT Cloud-tegel en de ESET Inspect Cloud-tegel.

Klik op het menu-item ESET Inspect Cloud.

note

Wat als mijn EIC-licentie verloopt?

Als uw EIC-licentie verloopt, wordt uw EIC-service opgeschort. U hebt 30 dagen de tijd om de licentie te verlengen om te voorkomen dat uw EIC-service wordt verwijderd.

Als uw ESET PROTECT Cloud-licentie verloopt, worden zowel EIC als ESET PROTECT Cloud opgeschort. U hebt 30 dagen de tijd om de licentie te verlengen om te voorkomen dat zowel uw ESET PROTECT Cloud-account als uw EIC-service wordt verwijderd.

Verwijderen ESET Inspect Cloud

1.Als u EIC wilt verwijderen, klikt u op het tandwielpictogram icon-settings-gear op de tegel ESET PROTECT Cloud en ESET Inspect Cloud in het dashboard en klikt u op ESET Inspect Cloud verwijderen.

eic_delete

2.Geef ter bevestiging van het verwijderen uw wachtwoord voor ESET Business Account op in het veld Wachtwoord bevestigen en klik op Verwijderen.