ESET Inspect

dankzij ESET Inspect kan het ESET PROTECT-platform uitgebreide detectie en respons (XDR) leveren via granulair(e) inzicht, risicobeoordeling, incidentrespons, onderzoek en herstel.

important

Licentie vereist om ESET Inspect te activeren

Er is een aanmerking komende licentie vereist om ESET PROTECT rechtstreeks vanuit het dashboard van de ESET Business Account-portal te activeren.

Neem contact op met uw lokale ESET-partner voor meer informatie over in aanmerking komende licenties.

ESET PROTECT vereist

ESET Inspect is gebonden aan ESET PROTECT en kan niet worden geactiveerd zonder ESET PROTECT.

Activeren ESET Inspect

Als u een hoofdgebruiker bent en een hiervoor in aanmerking komende licentie importeert, kunt u ESET Inspect activeren vanuit het EBA-portal:

1.Navigeer naar Dashboard en klik op Inspect instellen in de ESET PROTECT-tegel en de ESET Inspect-tegel.

2.De activeringswizard verwijst naar de gebruiksvoorwaarden van ESET Inspect. Selecteer Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en klik op Activeren.

eic_activation

3.Nadat u een melding hebt ontvangen dat uw ESET Inspect-service is gemaakt, klikt u op Inspect openen in de ESET PROTECT-tegel en ESET Inspect in het Dashboard.

4.De ESET Inspect-webconsole wordt in een nieuw browsertabblad geopend.

Toegang tot ESET Inspect-webconsole

Extra gebruikers van uw EBA-account hebben toegang tot ESET Inspect als ze de volgende toegangsrechten hebben:

Bedrijfstoegang: lezen of schrijven

ESET PROTECT-toegang: lezen of schrijven

De ESET Inspect-webconsole kan worden geopend op https://inspect.eset.com of via de EBA-portal:

Klik op Dashboard > klik op Inspect openen in de ESET PROTECT-tegel en de ESET Inspect-tegel.

Klik op het menu-item ESET Inspect.

note

Wat als mijn ESET Inspect-licentie verloopt?

Als uw ESET Inspect-licentie verloopt, wordt uw ESET Inspect-service opgeschort. U hebt 30 dagen de tijd om de licentie te verlengen om te voorkomen dat uw ESET Inspect-service wordt verwijderd.

Als uw ESET PROTECT-licentie verloopt, worden zowel ESET Inspect als ESET PROTECT opgeschort. U hebt 30 dagen de tijd om de licentie te verlengen om te voorkomen dat zowel uw ESET PROTECT-account als uw ESET Inspect-service wordt verwijderd.

Verwijderen ESET Inspect

1.Als u ESET Inspect wilt verwijderen, klikt u op het tandwielpictogram icon-settings-gear op de tegel ESET PROTECT en ESET Inspect in het dashboard en klikt u op ESET Inspect verwijderen.

eic_delete

2.Geef ter bevestiging van het verwijderen uw wachtwoord voor ESET Business Account op in het veld Wachtwoord bevestigen en klik op Verwijderen.