Licencek importálása

Ha kezelni szeretné meglévő vállalati licenceit az ESET Business Account (EBA) segítségével, a licenckulcsra és a licenchez kapcsolódó e-mail-fiókra lesz szüksége.

1.Kattintson a Licencek > Licenc hozzáadása > Licenckulcs megadása elemre.

2.Írja be a licenckulcsot, majd kattintson a Licenc hozzáadása gombra.

eba_enterlicense_key_continue

3.Ha a licenc egy másik e-mail-címmel van regisztrálva, mint az EBA-fiókja, akkor kap egy ellenőrző hivatkozást (1 óráig érvényes) tartalmazó e-mailt. Kattintson a hivatkozásra, majd adja meg az ESET Business Account portálon használt bejelentkezési hitelesítő adatait, ha felszólítást kap erre.

Régi típusú licenc, licenc kezelője: ESET License Administrator

Ha régebbi licenccel rendelkezik ( 2018októbere előtt vásárolt), akkor a kapcsolódó jelszóra van szükség, amelyet:

a licenc megvásárlásakor kapott e-mailben

akkor konfigurált, amikor először az ESET License Administrator portálra lépett az adott licenccel.

Ha csak régi, felhasználónevet és jelszót tartalmazó licenccel rendelkezik, akkor először konvertálja licenckulcsra a régi típusú hitelesítő adatokat.

Ha az ESET License Administrator kezelte a licencet, megjelenik egy értesítő ablak, ahol meg kell adnia a licenctulajdonosi jelszót, amikor ilyen licencet ad hozzá az ESET Business Account szolgáltatáshoz. Kattintson az Ellenőrzés gombra. Nem emlékszik a licenctulajdonosi jelszóra?

eba_move_license_from_ela_2_eba

Ha aktiváltak eszközt az importált licenccel, megjelenik egy értesítő ablak. Kattintson a Megőrzés elemre, ha nem szeretné módosítani az aktivált eszközöket. Ellenkező esetben válassza ki a Deaktiválás lehetőséget.


note

Biztonsági rendszergazdai fiók

A Security Administrator-fiókok migrálása nem megy végbe az ESET License Administrator szolgáltatásból az ESET Business Account portálra a licencek migrálásakor.

A licencimportálás befejeződése után egy párbeszédpanel további információkat jelenít meg a kapcsolódó termékek letöltéséről/kezeléséről.

További beállítások

Ha rendelkezik helyszínekkel, amelyeket az ESET Business Account portálon hozott létre, hozzárendelhet néhány egységet bizonyos helyszínekhez. Kattintson a Megerősítés gombra.

Inaktiválja az ESET-termékeket egyes eszközökön, és állítsa vissza a licenckulcsot.Az ESET PROTECT Cloud lehetővé teszi, hogy hálózati környezetben, egyetlen központi helyről felügyelje az importált licencekhez kapcsolódó ESET-termékeket a munkaállomásokon és a szervereken.