Felhasználók hozzárendelése helyszínhez

Azokat a felhasználókat, akik Olvasás vagy Írás engedéllyel rendelkeznek a Vállalati hozzáférés oszlopban, a szolgáltatás automatikusan társítja az összes helyszínnel. A Nincs hozzáférés engedéllyel rendelkező felhasználók manuálisan társíthatók a kívánt helyszínekhez.

A következők szerint lehet felhasználókat hozzárendelni egy adott helyszínhez:

1.Lépjen a Helyszínek lapra, és kattintson a kívánt helyszínre, majd a Felhasználók hozzáadása elemre.

2.Kattintson a + Felhasználók hozzáadása elemre.

3.Válassza ki a kívánt felhasználókat, majd kattintson a Megerősítés gombra.

Ha egy felhasználót több helyszínhez szeretne hozzárendelni:

1.Lépjen a Felhasználókezelés lapra, kattintson az adott felhasználóra, és a legördülő menüben kattintson a Szerkesztés menüpontra.

2.A Helyszínhozzáférés szakaszban kattintson a Helyszín hozzáadása elemre.

3.Válassza ki a kívánt helyszíneket, majd kattintson a Megerősítés gombra.

4.Válassza ki a kiválasztott helyszínekre vonatkozó hozzáférési engedélyeket – kattintson az Olvasás vagy az Írás elemre a Hozzáférés oszlopban található legördülő menüben.

eba_user_site-access

5.Kattintson a Mentés elemre.

 

Ha módosítani szeretné egy felhasználó társítását vagy hozzáférési engedélyeit:

1.Lépjen a Felhasználókezelés lapra, kattintson az adott felhasználóra, majd válassza ki a Szerkesztés menüpontot.

2.A Helyszínhozzáférés szakaszban módosítsa a kívánt helyszínekre vonatkozó hozzáférési engedélyeket, vagy a kukát ábrázoló ikonra kattintva szüntesse meg az adott helyszín és a felhasználó társítását.

3.Kattintson a Mentés elemre.

Felhasználók egy adott helyszínnel való társításának megszüntetése:

1.Lépjen a Helyszínek lapra, és kattintson a kívánt helyszínre, majd a Felhasználók hozzáadása elemre.

2.Válassza ki a kívánt felhasználókat, és kattintson a Hozzáférés, majd a Hozzáférés eltávolítása elemre.