ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Interaktív riasztások


important

Gyakori riasztásokról és értesítésekről keres információkat?

A program kártevőt talált

A cím letiltva

A licenc nincs aktiválva

Váltás egy több funkcióval rendelkező termékre

Váltás egy kevesebb funkcióval rendelkező termékre

Frissítés elérhető

A frissítési adatok nem egységesek

A „Modulok frissítése sikertelen” üzenet hibaelhárítása

Modulfrissítési hibák elhárítása

A webhely tanúsítványát visszavonták

A További beállítások > Értesítések lapon található Interaktív riasztások szakaszban beállítható, hogy az értesítési ablakokat és az interaktív riasztásokat hogyan kezelje az ESET NOD32 Antivirus, amikor a felhasználónak kell döntést hoznia (például potenciális adathalász webhelyek esetén).

CONFIG_ALERT

Interaktív riasztások

Ha törli az Interaktív riasztások megjelenítése jelölőnégyzet bejelölését, nem fognak megjelenni riasztási ablakok és böngészős párbeszédpanelek – mindez azonban csak az események szűk körére alkalmazható beállítás. Azt javasoljuk, hogy hagyja bejelölve a jelölőnégyzetet.

Üzenet a terméken keresztül

A terméken belüli üzenetküldés arra való, hogy a felhasználókat tájékoztassa az ESET híreiről és más információiról. A marketingüzenetek küldéséhez a felhasználó beleegyezése szükséges. Alapértelmezés szerint ezért a rendszer nem küld marketingüzeneteket a felhasználónak (kérdőjel látható). A funkció engedélyezésével hozzájárul ahhoz, hogy az ESET marketingüzeneteket küldjön Önnek. Ha nem szeretne marketinges anyagokat kapni az ESET-től, tiltsa le a Marketingüzenetek megjelenítése funkciót.

Értesítési ablakok

Az értesítési ablakok adott időtartam utáni automatikus bezárásához jelölje be az Értesítési ablakok automatikus bezárása jelölőnégyzetet. Ha a felhasználó nem zárja be az ablakokat, akkor ezt a megadott időtartam elteltével a program automatikusan megteszi.

Időtúllépés (mp) – A riasztás megjelenítési időtartamának beállítása. Az értéknek 10–999 másodperc között kell lennie.

Megerősítési üzenetek – Kattintson a Szerkesztés gombra az olyan megerősítési üzenetek megtekintéséhez, amelyek megjelenítését engedélyezheti és letilthatja.