ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Webhozzáférés-védelem

A Webhozzáférés-védelem lehetővé teszi fejlett internetes védelmi modulok beállításainak konfigurálását. A További beállítások > Védelmek > Webhozzáférés-védelem > Webhozzáférés-védelem szakaszban a következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

A webhozzáférés-védelem engedélyezése – Ha letiltja, a rendszer nem futtatja a webhozzáférés-védelmet és az adathalászat elleni védelmet.


note

Mindenképpen azt javasoljuk, hogy hagyja engedélyezve a Webhozzáférés-védelmet, és alapértelmezés szerint ne zárjon ki egy alkalmazást vagy IP-címet sem.

Böngészőszkriptek ellenőrzése – Ha ez engedélyezve van, a keresőmotor ellenőrzi a webböngészők által elindított összes JavaScript-programot.

Adathalászat elleni védelem engedélyezése – Ha ez engedélyezve van, az adathalász weboldalak le vannak tiltva. További információt az Adathalászat elleni védelem című témakörben talál.

Kizárt alkalmazások – Lehetővé teszi, hogy kizárjon bizonyos alkalmazásokat a Webhozzáférés-védelem által végzett ellenőrzésből. Ez akkor hasznos, ha a Webhozzáférés-védelem kompatibilitási problémákat okoz.

Kizárt IP-k – Lehetővé teszi, hogy kizárjon bizonyos távoli címeket a Webhozzáférés-védelem által végzett ellenőrzésből. Ez akkor hasznos, ha a Webhozzáférés-védelem kompatibilitási problémákat okoz.

CONFIG_WEB_ACCESS


A webhozzáférés-védelem a következő üzenetet jeleníti meg a böngészőben, ha a webhely le van tiltva:

WEB_BLOCKED


note

Ábrákkal ellátott útmutató

Előfordulhat, hogy a következő ESET-tudásbáziscikkek csak angolul állnak rendelkezésre:

Annak megakadályozása, hogy a Webhozzáférés-védelem letiltson egy biztonságos webhelyet

Webhely letiltása az ESET NOD32 Antivirus segítségével