ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Asztali értesítések listája

Ha módosítani szeretné az asztali értesítések láthatóságát (amelyek a képernyő jobb alsó sarkában jelennek meg), nyissa meg a További beállítások > Értesítések > Asztali értesítések lapra. Kattintson a Szerkesztés gombra az Asztali értesítések felirat mellett, majd jelölje be a megfelelő Megjelenítés jelölőnégyzetet.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Általános

Biztonsági jelentésről szóló értesítések megjelenítése – Értesítést kap, ha új Biztonsági jelentés jött létre.

Újdonságokról szóló értesítések megjelenítése – Értesítések a legújabb termékverzió összes új és továbbfejlesztett funkciójáról.

A fájl elemzésre küldése megtörtént – Értesítést kap minden alkalommal, amikor az ESET NOD32 Antivirus egy fájlt elküld elemzésre.

Hálózati védelem

Wifi-védelmi figyelmeztetések – Értesítést kap, ha gyenge jelszóval vagy jelszó nélkül próbál csatlakozni egy Wi-Fi-hálózathoz.

Frissítés

Az alkalmazásfrissítés előkészítve – Értesítést kap, ha elő van készítve egy frissítés az ESET NOD32 Antivirus új verziójához.

A keresőmotor frissítése sikerült – Értesítést kap, amikor a termék frissíti a keresőmotor-modulokat.

A modulok frissítése sikerült. – Értesítést kap, ha a termék frissíti a program összetevőit.

Ha az asztali értesítések általános beállításait szeretné megadni, például azt, hogy mennyi ideig jelenjenek meg az üzenetek, illetve a megjelenő események minimális részletességét, lépjen az Asztali értesítések szakaszhoz a További beállítások > Értesítések lapon.