Mer

Licens

Du får nyheter och aktuella erbjudanden i produkten från ESET.

Uppdatera program

För maximalt skydd är det viktigast att den senaste versionen av ESET Smart TV Security används. Klicka på Uppdatera för att se om det finns en uppdaterad version att hämta på ESET:s webbplats. Alternativet är inte tillgängligt om ESET Smart TV Security hämtats från Google Play – i så fall uppdateras produkten automatiskt från Google Play.

Kundsupport