Kundsupport

Specialisterna på ESET:s kundsupport kan bistå med administrativ assistans eller teknisk support för ESET Smart TV Security och övriga ESET-produkter.

Du kan kontakta ESET:s kundsupport genom att följa den här länken.

Om du vill skicka en supportbegäran direkt från enheten navigerar du till Inställningar från huvudskärmen för ESET Smart TV Security, klickar på Kundtjänst > Formulär för kundsupport och fyller i alla fält som krävs. ESET Smart TV Security har avancerad loggningsfunktionalitet som gör det lättare att diagnostisera potentiella tekniska problem. Klicka på Skicka för att skicka din begäran. En specialist på ESET:s kundsupport kontaktar dig via den angivna e-postadressen.