Inställningar

Språk

Som standard installeras ESET Smart TV Security med samma språk som är inställt i enhetens nationella inställningar (i Android OS inställningar för språk och tangentbord). Om du vill ändra språk för programmets användargränssnitt klickar du på Språk och väljer önskat språk.

Anonym användningsstatistik

ESET Smart TV Security skickar anonym programinformation (prestanda, användningsstatistik) som hjälper oss att förbättra våra program och tjänster.