Wizard Opstarten

Volg nadat de toepassing is geïnstalleerd de aanwijzingen op het scherm in de wizard Opstarten:

1.Klik op Accepteren om akkoord te gaan met de voorwaarden in de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers, Instemming van de gebruiker en het Privacybeleid.

2.Selecteer de optie Toestaan of Weigeren om in te stemmen met uw deelname aan het ESET Live Grid-feedbacksysteem of om deelname te weigeren. Dit kan later worden gewijzigd in de instellingen van het programma. Zie dit gedeelte voor meer informatie.

3.Selecteer Inschakelen of Uitschakelen om te bepalen of ESET Smart TV Security potentieel ongewenste toepassingen moet detecteren. Dit kan later worden gewijzigd in de instellingen van het programma. Zie dit gedeelte voor meer informatie over potentieel ongewenste toepassingen.

4.Bekijk de machtigingen voor ESET Smart TV Security en klik op Doorgaan. Klik op Toestaan om ESET Smart TV Security toegang te geven. Als u op Weigeren klikt, wordt ESET Smart TV Security niet goed geïnstalleerd.

5.Selecteer in het scherm Selecteer uw e-mailadres het e-mailaccount waarop u e-mails wilt ontvangen over de registratie van de ESET-licentie, het opnieuw instellen van het beveiligingswachtwoord en technische ondersteuning. Klik op E-mail kiezen om de lijst met beschikbare e-mailaccounts weer te geven. Selecteer het e-mailadres in de lijst met accounts of klik op Account toevoegen om een nieuw e-mailaccount aan uw apparaat toe te voegen. Klik op OK om het account te bevestigen. Klik op Volgende om door te gaan.

note

Opmerking

Als er al een licentie aan een Google-account is gekoppeld, moet u het desbetreffende e-mailadres opgeven om uw bestaande licentie te gebruiken.

6.ESET Smart TV Security is nu ingesteld op uw apparaat. Klik op Eerste scan starten om uw apparaat te scannen op potentiële bedreigingen.