Productactivering

Er zijn drie versies beschikbaar van ESET Smart TV Security:

Free – een levenslange gratis licentie voor het gratis product; deze versie biedt u basisfuncties

Trial – een proefversie van 30 dagen voor het premium-product; premium-functies zijn gedurende de proefperiode geactiveerd. De proeflicentie wordt automatisch geactiveerd wanneer ESET Smart TV Security de eerste keer voor het Google-account wordt geactiveerd.

Premium – een licentie voor het premium-product; premium-functies zijn geactiveerd gedurende de duur van uw premium-licentie

In deze tabel staat aangegeven welke functies beschikbaar zijn in de Gratis versie, Proefversie en Premium-versie:

Gratis

Proefversie en Premium-versie

Antivirus

Antivirus - automatisch scannen

Automatische updates van detectiemodules

Real-timebeveiliging

USB On-The-Go Scan

Ransomwareschild

Antiphishing

Geplande scan

Als u ESET Smart TV Security rechtstreeks op uw Android-tv wilt activeren, ga dan naar Instellingen in het hoofdvenster van ESET Smart TV Security en klik op Licentie.

Er zijn meerdere manieren om ESET Smart TV Security te activeren.

Als u al een ESET Premium-licentie hebt gekocht met uw Google-account, wordt ESET Smart TV Security automatisch geactiveerd. U kunt tot 5 producten activeren met een ESET-licentie en uw Google-account. Hiervoor moet uw Google-account actief zijn op de apparaten met ESET-producten die u wilt activeren.

U kunt zich abonneren op premium-functies in twee perioden: Jaarlijks en Maandelijks. Selecteer deze optie als u geen licentie hebt en er een wilt kopen bij Google Play. Uw abonnementslicentie wordt automatisch periodiek verlengd.

Ik heb een licentiecode: selecteer deze optie als u een licentiecode hebt. Een licentiecode is een unieke tekenreeks met de volgende notatie: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX, waarmee de licentie-eigenaar kan worden geïdentificeerd. U vindt deze code in de e-mail die u van ESET hebt ontvangen of op de licentiekaart in de doos die u hebt gekocht.