Antivirus

De Antivirusmodule beschermt uw apparaat tegen schadelijke code door binnenkomende bedreigingen te blokkeren en deze op te schonen. Real-timebeveiliging scant elke nieuw geïnstalleerde toepassing om u proactief te beveiligen.

Bedreigingen

Hiermee kunt u bedreigingen beheren die door ESET Smart TV Security zijn ontdekt. U kunt alle bedreigingen tegelijk verwijderen door te klikken op Alles verwijderen of elke bedreiging afzonderlijk verwijderen door te klikken op Details van bedreiging. U kunt er ook voor kiezen een bedreiging te negeren; dan komt de bedreiging op een witte lijst te staan.

Nu scannen

Met deze optie wordt direct een scan van uw apparaat uitgevoerd. Bepaalde vooraf gedefinieerde bestandstypen worden standaard gescand. Bij een apparaatscan wordt het geheugen gescand, actieve processen en de daarvan afhankelijke dynamische koppelingsbibliotheken, evenals de bestanden die deel uit maken van interne en externe opslag. ESET Smart TV Security start steeds een scan direct nadat u uw apparaat hebt opgestart.

Modules bijwerken

Standaard heeft ESET Smart TV Security een updatetaak om ervoor te zorgen dat het programma regelmatig wordt bijgewerkt. U voert het bijwerken automatisch uit door te klikken op Modules bijwerken.

Geavanceerde instellingen