Installatie

ESET Smart TV Security kan worden gedownload bij dit distributiekanaal:

google_play Google Play: deze toepassing ontvangt regelmatig updates via Google Play

Om uw persoonlijke informatie en bronnen op uw Android-apparaat te beveiligen, heeft ESET Smart TV Security toegang nodig tot de functies van uw apparaat en moet dit product in bepaalde gevallen controle over deze functies hebben.

Minimale systeemvereisten

Besturingssysteem: Android TV OS met Android 6.0 (API-niveau 23) en hoger.

note

Als u Google Play Store op uw tv of console hebt, is uw besturingssysteem Android.