Otklanjanje poteškoća

Budući da je ESET PROTECT složen program koji upotrebljava nekoliko alata treće strane i podržava mnoge platforme OS-a, postoji mogućnost da ćete naići na situacije koje zahtijevaju otklanjanje poteškoća.

Dokumentacija tvrtke ESET uključuje nekoliko metoda za otklanjanje poteškoća s programom ESET PROTECT. Pogledajte odjeljak Odgovori na česte poteškoće s instalacijom da biste riješili česte poteškoće s programom ESET PROTECT. Pogledajte i poznate probleme za ESET-ove poslovne proizvode.

Ne možete riješiti problem?

Svaka komponenta programa ESET PROTECT ima dnevnik koji možete konfigurirati tako da bude više ili manje opširan. Pregledajte dnevnike da biste identificirali pogreške koje bi mogle objasniti problem.

Opširnost dnevnika svake komponente postavlja se u njezinim pravilima > Napredne postavke > Vođenje dnevnika > Opširnost dnevnika praćenja – postavite opširnost dnevnika da biste odredili razinu informacija koje se prikupljaju i zapisuju – od opcije Prati (informativno) do opcije Kobno (najvažnije ključne informacije).

oPravila ESET Management agenta – pravilo se mora primijeniti na računalo kako bi stupilo na snagu. Da biste aktivirali potpuno vođenje dnevnika servisa ESET Management Agent u datoteci trace.log, stvorite lažnu datoteku pod nazivom traceAll bez ekstenzije u istoj mapi u kojoj se nalazi datoteka trace.log, a zatim ponovno pokrenite računalo (da biste ponovno pokrenuli servis ESET Management Agent).

oESET PROTECT Postavke servera

oPravilo za ESET Mobile Device Connector – pravilo se mora primijeniti na računalo kako bi stupilo na snagu. Također pogledajte Otklanjanje poteškoća za MDM.

Ako ne možete riješiti problem, posjetite ESET-ov forum o sigurnosti i zatražite informacije o problemima s kojima se možete susresti od ESET-ove zajednice.

Kada kontaktirate s ESET-ovom tehničkom podrškom, od vas se može zatražiti da prikupljate dnevnike pomoću aplikacije ESET Log Collector ili dijagnostičkog alata. Preporučujemo vam da uključite dnevnike kada se obraćate podršci kako bismo ubrzali rješavanje vašeg zahtjeva upućenog korisničkoj službi.