Přiřazení uživatelů k lokalitám
Máte možnost přiřadit uživatele k lokalitám a spravovat jejich oprávnění k přístupu na základě jejich role:
1.Přejděte do sekce Uživatelé, klikněte na ikonu s třemi tečkami
vedle jména uživatele a vyberte možnost Upravit.
2.Klikněte na kartu Oprávnění a v sekci Moje společnost klikněte na možnost Vybrat vlastní přístup k lokalitám.
3.Vyberte oprávnění přístupu pro požadované lokality zvolením možnosti Čtení nebo Zápis.
4.Chcete-li změnit přístupová práva pro více uživatelů, zaškrtněte políčko vedle příslušných uživatelů a z rozbalovacího menu v dolní části obrazovky vyberte požadovaný typ přístupu.
5.Klikněte na tlačítko Uložit.
Uživatelé s oprávněními ke čtení nebo zápisu v sekci Oprávnění > Moje společnost jsou automaticky přiřazeni ke všem vytvořeným lokalitám. Uživatelé bez přístupu mohou být ke konkrétním lokalitám přiřazeni ručně.
Chcete-li zobrazit oprávnění uživatele v rámci konkrétní lokality, přejděte do sekce Lokality, klikněte na ikonu se třemi tečkami |