Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Κονσόλα διαδικτύου ESET PROTECT

Η κονσόλα διαδικτύου του ESET PROTECT είναι το κύριο περιβάλλον χρήστη που χρησιμοποιείται για επικοινωνία με το διακομιστή ESET PROTECT. Είναι ένα είδος πίνακα ελέγχου, ένα κεντρικό σημείο από το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις λύσεις ασφάλειας της ESET. Βασίζεται στο διαδίκτυο και η πρόσβαση πραγματοποιείται με τη χρήση προγράμματος περιήγησης (δείτε τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης) από οποιοδήποτε σημείο και συσκευή που διαθέτει πρόσβαση στο Internet. Όταν συνδεθείτε στην κονσόλα διαδικτύου την πρώτη φορά, θα εμφανιστεί το στοιχείο ESET PROTECT On-PremΠεριήγηση του .

Στην τυπική διάταξη της κονσόλας διαδικτύου ESET PROTECT:

Ο τρέχων χρήστης εμφανίζεται πάντα επάνω δεξιά, όπου παρουσιάζεται η αντίστροφη μέτρηση της λήξης χρονικού ορίου της περιόδου λειτουργίας του. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο στοιχείο Αποσύνδεση για να αποσυνδεθείτε ανά πάσα στιγμή. Όταν λήξει το χρονικό όριο της περιόδου λειτουργίας (λόγω αδράνειας του χρήστη), θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά. Για να αλλάξετε τις Ρυθμίσεις χρήστη, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία της Κονσόλας διαδικτύου ESET PROTECT.

Η πρόσβαση στο Κύριο μενού στα αριστερά είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή, εκτός από την περίπτωση που χρησιμοποιείτε κάποιον οδηγό. Κάντε κλικ στο στοιχείο expand_menu για να αναπτύξετε το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Μπορείτε να το συμπτύξετε κάνοντας κλικ στο στοιχείο collapse_menu Σύμπτυξη.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με το ESET PROTECT On-Prem, κάντε κλικ στο εικονίδιο Βοήθεια information στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στα στοιχεία Τρέχον θέμα - Βοήθεια. Θα εμφανιστεί το παράθυρο βοήθειας για την τρέχουσα σελίδα. Κάντε κλικ στην επιλογή Βοήθεια > Πληροφορίες για να δείτε την έκδοση του ESET PROTECT On-Prem και άλλες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Αναζήτηση που βρίσκεται στο επάνω μέρος της Κονσόλας διαδικτύου ESET PROTECT. Πληκτρολογήστε τουλάχιστον 3 και έως 30 χαρακτήρες στο πεδίο αναζήτησης για να κάνετε αναζήτηση σε αυτές τις κατηγορίες: Όνομα υπολογιστή, Περιγραφή υπολογιστή, Διεύθυνση IP υπολογιστή, Όνομα στατικής ομάδας, Αιτία ανίχνευσης, Χρήστες υπολογιστή, Όνομα τοπικού χρήστη και Όνομα χρήστη τομέα. Μπορείτε να βρείτε έως 3 αποτελέσματα σε κάθε κατηγορία. Κάντε κλικ στο αποτέλεσμα για να δείτε τις λεπτομέρειες και κάντε κλικ στο στοιχείο Όλα τα αποτελέσματα για να δείτε τη συγκεκριμένη ενότητα της Κονσόλας διαδικτύου με το εφαρμοσμένο φίλτρο κατηγορίας.

Κάντε κλικ στο κουμπί Γρήγοροι σύνδεσμοι για να δείτε το μενού:

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ρύθμιση υπολογιστών

Προσθήκη υπολογιστή

Προσθήκη κινητής συσκευής

Ανάπτυξη φορέα

Προσθήκη χρήστη υπολογιστή

 

Διαχείριση υπολογιστών

Δημιουργία εργασίας υπολογιστή-πελάτη

Δημιουργία νέας πολιτικής

Αντιστοίχιση πολιτικής

 

Αναθεώρηση κατάστασης

Δημιουργία αναφοράς

Στοιχεία διακομιστή

 

Στο επάνω αριστερό τμήμα της οθόνης, δίπλα στο όνομα του ESET PROTECT On-Prem, μπορείτε να βρείτε το εικονίδιο πλοήγησης προϊόντων product_navigate που σας βοηθά να περιηγηθείτε μεταξύ του ESET PROTECT On-Prem και των άλλων προϊόντων σας: ESET Inspect On-Prem, ESET Business Account, ESET MSP Administrator  (Μπορείτε να δείτε τα αντίστοιχα προϊόντα με βάση την άδεια χρήσης σας και τα δικαιώματα πρόσβασης που έχετε)

Το εικονίδιο με το Γρανάζι gear_icon δηλώνει πάντα ένα μενού περιβάλλοντος.

Κάντε κλικ στο στοιχείο update_default Ανανέωση για να επαναφορτώσετε/ανανεώσετε τις πληροφορίες που εμφανίζονται.

Τα κουμπιά στο κάτω μέρος της σελίδας είναι μοναδικά για κάθε ενότητα και λειτουργία, και περιγράφονται λεπτομερώς στα αντίστοιχα κεφάλαια.

Η Κονσόλα διαδικτύου ESET PROTECT ενημερώνει τον διαχειριστή σχετικά με τις ενημερωμένες Συμφωνίες Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη των διαχειριζόμενων προϊόντων ασφάλειας ESET

Κάντε κλικ στο λογότυπο του ESET PROTECT On-Prem για να ανοίξετε την οθόνη του πίνακα ελέγχου.

dashboard

Η Επισκόπηση κατάστασης σάς υποδεικνύει πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο το ESET PROTECT On-Prem. Θα σας καθοδηγήσει στα συνιστώμενα βήματα.

fs_getting_to_know_status_overview

Οι οθόνες με δομή δέντρου έχουν συγκεκριμένα στοιχεία ελέγχου. Το ίδιο το δέντρο βρίσκεται στα αριστερά, με τις αντίστοιχες ενέργειες από κάτω. Κάντε κλικ σε ένα στοιχείο από το δέντρο για να εμφανιστούν οι επιλογές.

Οι πίνακες σάς επιτρέπουν να διαχειριστείτε μονάδες από σειρές, μεμονωμένα ή σε ομάδα (εάν επιλέξετε περισσότερες σειρές). Κάντε κλικ σε μια σειρά για να εμφανιστούν επιλογές για μονάδες στη συγκεκριμένη σειρά. Τα δεδομένα σε πίνακες μπορούν να φιλτραριστούν και να ταξινομηθούν.

computer_new_task

Μπορείτε να επεξεργαστείτε αντικείμενα στο ESET PROTECT On-Prem χρησιμοποιώντας οδηγούς. Όλοι οι οδηγοί έχουν κοινές συμπεριφορές:

Τα βήματα έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό από επάνω προς τα κάτω

Μπορείτε να επιστρέψετε σε κάποιο βήμα ανά πάσα στιγμή.

Οι απαιτούμενες (υποχρεωτικές) ρυθμίσεις επισημαίνονται πάντα με ένα κόκκινο θαυμαστικό δίπλα στην ενότητα και τις αντίστοιχες ρυθμίσεις.

Τα μη έγκυρα δεδομένα εισόδου επισημαίνονται όταν μετακινείτε τον δρομέα σε νέο πεδίο και έχει επίσης επισημανθεί το βήμα του οδηγού που περιέχει μη έγκυρα δεδομένα

Το στοιχείο Τέλος είναι διαθέσιμο μόνον εφόσον είναι σωστά όλα τα δεδομένα εισόδου.

fs_getting_to_know_web_console_wizard