Master-lösenord

Ditt huvudlösenord är nyckeln till din krypterade databas – det är bara du som känner till ditt huvudlösenord. Vi på ESET sparar det aldrig på våra servrar eller skickar det över Internet.

Om du glömmer eller förlorar Master-lösenordet har vi inte möjlighet att skicka det till dig igen. Se till att välja ett starkt lösenord som du kommer ihåg och ha återställningsnyckeln och säkerhetskopian av data lagrad på ett säkert ställe.

I allmänhet gäller att ju längre ett Master-lösenord är, desto bättre: Vi rekommenderar att Master-lösenordet innehåller minst 8 tecken och består av en blandning av versaler, gemener, siffror och specialtecken.

Jag vill ändra mitt huvudlösenord

Om du känner till ditt nuvarande huvudlösenord och vill ändra det öppnar du Password Manager, klicka på Meny > Inställningar > Mitt konto och klickar sedan på Ändra huvudlösenord.

Återställ min glömda huvudlösenord

Med återställningsnyckeln kan du återställa dina data om du glömmer ditt huvudlösenord. När du ändrar ditt huvudlösenord genererar Password Manager en ny återställningsnyckel. Förvara den nya återställningsnyckeln på ett säkert sätt.