Lägg till ditt Password Managerkonto.

Om du stänger ditt konto tas all lagrad ESET Password Manager-data bort och kontot tas bort.

important

För att undvika att förlora dina lagrade data, säkerhetskopiera dina lösenord och data, lås dem med ett lösenord och lagra dem på ett säkert ställe. I Password Manager-webbtillägget/-programmet klickar du på hamburgermenyikonen menu > Inställningar > Data > Exportera data.

Så här stänger du ditt Password Manager-konto permanent:

1.Öppna Password Manager-webbtillägget.

2.Klicka på hamburgermenyikonen menu > Inställningar > Mitt konto > Stäng konto.

3.Ange ditt huvudlösenord och klicka på Stäng konto.

När du har stängt ditt ESET Password Manager-konto kan du skapa ett nytt och importera dina exporterade data när som helst.