Installeer de extensie Password Manager in Firefox

1.Installeer de extensie Password Manager in Mozilla Firefox.

2.Klik op Toevoegen.

3.Klik op OK om de installatie te voltooien.

4.Ziet u de Firefox-werkbalk? Daarop moet het Password Manager-pictogram epwm_icon staan. Als u geen pictogram op de werkbalk ziet, opent u het Firefox-menu > Meer hulpmiddelen > Werkbalk aanpassen > en vervolgens sleept u het Password Manager-startprogramma naar de werkbalk. Controleer op de werkbalk of de extensie wordt vermeld. Neem contact op met de technische ondersteuning van ESET als u vragen hebt of problemen ondervindt.

Raadpleeg het gedeelte Aan de slag met Password Manager nadat de extensie is geïnstalleerd.