De extensie Password Manager installeren in Microsoft Edge

1.Download Password Manager voor Microsoft Edge en ga verder met stap 4 of volg de onderstaande stappen om de Password Manager-extensie te installeren.

2.Microsoft Edge Openen.

3.Klik in de bovenhoek van de browser op het menu met de drie stippen > Extensies > Microsoft Edge-invoegtoepassingen openen of ga naar edge://extensions.

4.Typ ESET Password Manager in het zoekveld en selecteer Downloaden.

5.Selecteer Extensie toevoegen.

Raadpleeg het gedeelte Aan de slag met Password Manager nadat de extensie is geïnstalleerd.