Masterpassord

Masterpassordet ditt er nøkkelen til din krypterte database – det er bare du som vet masterpassordet. ESET vil aldri lagre det på serverne våre eller sende det over Internett.

Hvis du glemmer eller mister masterpassordet ditt, kan du ikke få det tilsendt på nytt. Sørg for å velge et sterkt passord som du kommer til å huske, og ha gjenopprettingsnøkkelen og en sikkerhetskopi av data som er lagret på et trygt sted.

Jo lengre masterpassordet er, dess bedre: Vi anbefaler at masterpassordet ditt inneholder minst 8 tegn, og består av en kombinasjon av store og små bokstaver, tall og spesialtegn.

Jeg vil endre masterpassordet mitt

Hvis du kjenner gjeldende masterpassord og vil endre det, åpner du Password Manager, klikker på Meny > Innstillinger > Min konto og klikker deretter på Endre masterpassord.

Gjenopprett mitt glemte masterpassord

Med gjenopprettingsnøkkelen kan du gjenopprette dataene dine hvis du glemmer masterpassordet ditt. Når du endrer masterpassordet ditt, genererer Password Manager en ny gjenopprettingsnøkkel. Oppbevar den nye gjenopprettingsnøkkelen på en sikker måte.