Installer Password Manager-utvidelsen i Firefox

1.Installer Password Manager-utvidelsen i Mozilla Firefox-nettleseren din.

2.KlikkLegg til,

3.Klikk på OK for å fullføre installasjonen.

4.Kontroller Firefox-verktøylinjen. Du skal kunne se Password Manager-ikonet epwm_icon i verktøylinjen. Hvis du ikke ser noe ikon på verktøylinjen, åpner du Firefox-menyen > Flere verktøy > Tilpass verktøylinje > og drar og slipper Password Manager-oppstartsprogrammet på verktøylinjen. Bekreft at utvidelsen er oppført på verktøylinjen. Kan du kontakte ESET teknisk støtte med spørsmål eller problemer.

Når utvidelsen er installert, kan du se avsnittet Kom i gang med Password Manager.