Installer Password Manager-utvidelsen i Microsoft Edge

1.Last ned Password Manager for Microsoft Edge og fortsett med trinn 4, eller følg trinnene nedenfor for å installere Password Manager-utvidelsen.

2.Åpne Microsoft Edge.

3.Øverst i hjørnet av nettleseren klikker du på menyen med tre prikker > Utvidelser > Åpne Microsoft Edge-utvidelser eller besøker edge://extensions.

4.Skriv inn ESET Password Manager i søkefeltutvidelsen, og velg Hent.

5.Velg Legg til utvidelse.

Når utvidelsen er installert, kan du se avsnittet Kom i gang med Password Manager.