Installer Password Manager-utvidelsen i Safari

Slik installerer du Password Manager for Safari:

1.Åpne Safari og klikk på Safari > Safari-utvidelser fra menylinjen.

2.App Store åpnes på siden Safari-utvidelser. Hvis du vil laste ned og installere Password Manager, skriv inn ESET Password Manager i søkefeltet, og på Hent > Installer. Du kan bli bedt om å logge på med Apple ID-en din.

3.Klikk på Installer.

Slik aktiverer du Password Manager:

1.Klikk på Safari > Innstillinger.

2.Klikk på Utvidelser.

3.Merk av i boksen ved siden av ESET Password Manager.

Når utvidelsen er installert, kan du se avsnittet Kom i gang med Password Manager.

note

For mer informasjon om hvordan du installerer Password Manager i Safari, les denne artikkelen i ESET-kunnskapsbasen.