Installer Password Manager-utvidelsen i Chrome

1.Klikk her for å installere Password Manager i Chrome og fortsette med trinn 5, eller klikk på Utvidelser-ikonet ext_icon i Google Chrome-nettleseren din.

2.Klikk på Behandle utvidelser.

3.I menyen til venstre klikker du på Chrome Nettmarked.

4.Bla gjennom eller søk etter Password Manager, og klikk på søkeresultatet.

5.Klikk på Legg til i Chrome > Legg til utvidelse.

6.Når utvidelsen er installert, kan du se avsnittet Kom i gang med Password Manager.

note

Hvis Password Manager ikke vises, klikker du på Utvidelser-ikonet ext_icon i Google Chrome-nettleseren og klikker deretter på stift-ikonet pin_iconved siden av Password Manager.