Password Manager-laajennuksen asentaminen Safariin

Voit asentaa Password Manager ‑laajennuksen Safariin seuraavasti:

1.Avaa Safari ja valitse valikkoriviltä Safari > Safari-laajennukset.

2.App Storen Safari-laajennukset-sivu avautuu. Lataa ja asenna salasanojen hallintaohjelma kirjoittamalla hakuriville ESET Password Manager ja valitsemalla Hae > Asenna. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.

3.Valitse Asenna.

Ota Password Manager käyttöön seuraavasti:

1.Valitse Safari > Asetukset.

2.Valitse Laajennukset.

3.Valitse ESET Password Managerin alintaruutu.

Kun laajennus on asennettu, toimi osion Ohjelman Password Manager käytön aloittaminen mukaisesti.

note

Lisätietoja Password Manager:n asentamisesta Safariin on seuraavassa ESET-tietopankin artikkelissa.