Password Manager-laajennuksen asentaminen Microsoft Edgeen

1.Asenna Password Manager-laajennus lataamalla Password Manager Microsoft Edgelle ja jatkamalla vaiheeseen 4 tai noudattamalla alla olevia ohjeita.

2.Avaa Microsoft Edge.

3.Napsauta selaimen yläkulmassa olevaa kolmen pisteen valikkoa ja valitse Laajennukset > Hanki laajennuksia Microsoft Edgeen tai siirry osoitteeseen edge://extensions.

4.Kirjoita hakukenttään ESET Password Manager ja valitse Hae.

5.Valitse Lisää laajennus.

Kun laajennus on asennettu, toimi osion Ohjelman Password Manager käytön aloittaminen mukaisesti.