Generelt

Deaktiver loginfanen ved start – Når dette er markeret, vil automatisk start af Password Manager efter browserstart (standard) blive deaktiveret.

Hvis du klikker på en konto på kontolisten, åbnes kontoens URL-adresse (også tilgængelig i ESET Password Manager-appen) – Hvis du deaktiverer denne indstilling og klikker på en konto, åbnes vinduet Rediger konto.

Vis ikke pop op-vinduet med kontolisten – Vælg denne indstilling, hvis du har to eller flere konti for et bestemt websted, og du ikke automatisk vil have vist pop op-vinduer med konti.

Deaktiver automatisk udfyldning af konti – Når denne indstilling er aktiveret, udfyldes dine login-legitimationsoplysninger på forhånd, f.eks. når du åbner et kendt websted med en browser, hvor du er logget ind på ESET Password Manager. Hvis du deaktiverer denne indstilling, deaktiveres alle automatiske logins til websteder eller programmer.

Brug som standard ESET Password Manager til styring af adgangskoder – Når indstillingen er aktiveret, benyttes ESET Password Manager som standard til styring af adgangskoder. Alle formularfelter viser ESET Password Manager-ikonet for automatisk udfyldning.

Integrer i genvejsmenu – Når indstillingen er aktiveret, tilføjer Password Manager indstillingen Opret adgangskode i genvejsmenuen. Klik på Opret adgangskode for at kopiere en ny genereret adgangskode til udklipsholder. Indsæt adgangskoden, når du logger på. Markér denne indstilling, når du automatisk vil udfylde dine legitimationsoplysninger i Google Chrome-/Microsoft Edge-webbrowseren.

Bed om at gemme identiteter – Når indstillingen er aktiveret, får du besked om en ny registreret identitet.

Angiv diagnosticeringsdata til fejlanalyse (også tilgængelig i ESET Password Manager-programmet) – Diagnosticeringsdata hjælper ESET med at analysere fejl og spore problemer med ydeevnen. Når funktionen er aktiveret, kan ESET løse produktproblemer hurtigere, og ESETs tekniske support kan hjælpe dig mere effektivt.