Blokerede websteder

Hvis du skal deaktivere automatisk udfyldning af formularer for bestemte websteder, indeholder Password Manager funktionen Blokerede websteder.

Hvis du vil administrere blokerede websteder med Password Manager, skal du klikke på Menu > Indstillinger. Klik på Administrer blokerede websteder i sektionen Data.

Det er kun domænenavne og underdomæner, der kan tilføjes på listen Blokerede websteder. Jokertegn eller relative stier understøttes ikke i øjeblikket.

Du kan blokere et bestemt websted fra Password Manager under login. For at føje et websted til den blokerede liste skal du klikke på Password Manager-ikonet epwm_icon i loginfeltet og permanent udsætte eller deaktivere Password Manager.

important

Offline tilgængelighed

De funktioner, der kræver internetadgang, er ikke tilgængelige, og de specifikke knapper er inaktive eller vises ikke.

Fjern et websted fra listen over blokerede websteder

1.Hvis du vil fjerne et websted fra listen, skal du åbne Password Manager og klikke på Menu > Indstillinger.

2.Klik på Administrer blokerede websteder i sektionen Data.

epwm_blocked_website

3.Klik på X ud for det blokerede websted, du vil fjerne.