Tilføj din Password Managerkonto.

Lukning af din konto fjerner alle lagrede ESET Password Manager-data og fjerner kontoen.

important

For at undgå at miste dine lagrede data skal du sikkerhedskopiere dine adgangskoder og data, låse dem med en adgangskode og gemme dem et sikkert sted. I din Password Manager-webudvidelse/-applikation skal du klikke på hamburgermenuikonet menu > Indstillinger > Data > Eksportér data.

Sådan lukker du din Password Manager-konto permanent:

1.Åbn Password Manager-webudvidelsen/-applikationen.

2.Klik på hamburgermenuikonet menu > Indstillinger > Min konto > Luk konto.

3.Indtast din masteradgangskode og klik derefter på Luk konto.

Når du har lukket din ESET Password Manager-konto, kan du oprette en ny og når som helst importere dine eksporterede data.