Онлайн помощ на ESET

Изберете темата

ESET Password Manager въведение

Функцията Password Manager е налична въз основа на закупения от вас абонамент. Password Manager защитава и съхранява вашите пароли и лични данни. Password Manager също така включва функция за попълване на формуляри, която ви спестява време чрез автоматично и точно попълване на уеб формулярите.

За да започнете да използвате Password Manager

1.Разреши Password Manager.

2.Импортирайте или създайте вашите идентичности и акаунти.

3.Запознайте се с настройките.


note

ЧЗВ за ESET Password Manager са достъпни на английски и няколко други езика.

Функции и ползи

Сигурни пароли

Вграденият генератор на пароли ще ви подканя да създавате сигурни, непредвидими пароли. Идентификационни данни за влизане се записват автоматично при създаването на нови акаунти.

Автоматично влизане в уеб сайтове и приложения

Password Manager се интегрира с много уеб браузъри и приложения. С едно щракване можете автоматично да стартирате любимите си защитени с парола уеб сайтове и да влезете в тях.

Поддръжка на много платформи

Password Manager поддържа всички популярни платформи – Windows, macOS, iOS и Android.

Импортиране и интеграция в браузъри

Password Manager поддържа всички основни браузъри, което ви позволява лесно да импортирате своите идентификационни данни от популярните браузъри или други диспечери на пароли.

Отчет за защитата

Всички слаби пароли се показват на едно място и така винаги ще знаете кои акаунти се нуждаят от по-добри пароли, за да се подобри защитата ви.

Secure Me

Secure Me позволява ви да излизате от вашите акаунти отдалечено. Можете също така бързо да изчистите хронологията на браузъра и файловете с бисквитки или отдалечено да затворите отворените раздели на браузъра. Вижте как работи Secure Me.

Двуфакторно удостоверяване

Повишете защитата на данните си, като активирате Двуфакторно удостоверяване (2FA).

Автоматично влизане

Ако изберете да останете влезли в системата за по-дълго време в конкретен уеб браузър (квадратче за отметка Запомни ме на екрана за вход), Password Manager ще го запомните за всяко влизане в този уеб браузър, докато не излезете ръчно или не зададете автоматично излизане след определен период от време.