Meddelanden

Meddelanden skapad för konto- enhets- och abonnemangsproblem för ESET HOME. Alla meddelanden visas i meddelandepanelen. För att öppna meddelandepanelen ska du klicka på Meddelanden i det övre högra hörnet efter att du har loggat in på webbportalen för ESET HOME. I det här avsnittet kan du välja att visa Alla eller Viktiga meddelanden. Du får ett meddelande beroende på hur allvarligt problemet är − informativt, viktigt eller varning. Du hittar informationo m hur du tillåter meddelanden i appen ESET HOME i kapitlet Appinställningar.

Blå – t.ex.: en enhet har lagts till i abonnemanget

Orange – t.ex.: Abonnemanget upphör snart

Röd − t.ex.: Abonnemanget har upphört

Om det kommer ett meddelande från avsnittet Abonnemang eller Enheter visas en meddelandeikon (antal olästa meddelanden med färg för allvarlighetsgrad) under respektive avsnitt.

notifications

Ta bort meddelande

Meddelandet kan endast tas bort manuellt i portalen eller i appen endast i meddelandepanelen.

1.Logga in på ESET HOME-webbportalen eller MyESET_FavIcon_64x64-01-01-appen.

2.Öppna avsnittet Meddelanden.

3.Klicka på X eller svep åt vänster och tryck på papperskorgsikonen delete_icon i appen. Meddelandet visas inte längre.

När du tar bort meddelanden relaterade till abonnemang/enheter kommer antalet meddelanden som meddelandeikonerna visar också att minska. Meddelandet försvinner av sig självt när du åtgärdar ett problem innan du tar bort det från Meddelanden.

important

När du tar bort meddelanden och det inte finns någon ikon på startskärmen betyder det inte att du har löst problemet. Problemet kommer att visas hos en specifik enhet eller ett abonnemang tills du åtgärdar det.