Registrering

important

Obligatoriskt konto

Om du köper abonnemangsnivån ESET Small Business Security, ESET HOME Security Ultimate, ESET HOME Security Premium eller ESET HOME Security Essential måste du skapa ett ESET HOME-konto för att ladda ned och använda ESET:s produkter och funktioner.

Använd någon av följande metoder för att skapa ett nytt ESET HOME-konto:

På ESET HOME-webbportalen

I ESET HOME-programmet

Under aktiveringsprocessen i ESET Parental Control-programmet

In ESET Mobile Security

För att ESET-hemprodukter för Windows och Android ska fungera korrekt med ESET HOME för Android måste du skapa ett konto för ESET HOME. För att skapa ett konto för ESET HOME ska du logga in med ditt Google-konto, Apple-ID eller din e-postadress och ditt lösenord.

important

Om du använder ditt Google-konto eller Apple-ID för att skapa ett konto måste du skapa ett separat ESET HOME-lösenord för att använda ESET Anti-Theft, ESET Parental Control eller för att koppla bort ditt Google-konto eller Apple-ID från ditt ESET HOME-konto.

Skapa ett konto i ESET HOME-webbportalen med din e-postadress och ditt lösenord

1.Besök ESET HOME-portalen.

2.Klicka på Skapa konto.

note

För att skapa ett konto för ESET HOME med ett konto för sociala medier ska du trycka på Google/Apple-knappen och skriva in adressen till ditt Google-konto eller Apple-ID. Du loggas in på konto för ESET HOME.

3.Skriv in en giltig e-postadress och klicka på Fortsätt med e-post.

4.Ange en lösenord och välj lämpligt land. Dessa fält krävs för registrering.

important

Ditt lösenord måste bestå av minst 10 tecken och innehålla minst ett av följande:

Små bokstäver

Stor (VERSAL) bokstav

Nummer

5.Klicka på Skapa konto eller logga in.

6.Verifieringsmeddelandet skickas till din e-postadress. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att bekräfta registreringen. Du loggas in automatiskt på kontot.

Du kan komma åt alla ESET:s onlinetjänster när du skapar ett ESET HOME-konto, inklusive ESET Anti-Theft. Mer information finns i avsnittet Så här lägger du till en ny enhet och aktiverar ESET Anti-Theft i onlinehjälpen eller artikeln om ESET Anti-Theft i kunskapsbasen (finns inte på alla språk).

PAGE_REGISTER