IP-adresser

På fliken IP-adresser i avsnittet Aktivitet finns en lista över IP-adresser samlad från din saknade enhet. För att den här informationen ska vara tillgänglig måste enheten vara uppkopplad till internet.

note

IP-adresser i listan är troligtvis allmänna IP-adresser som tilldelas av en ISP (internetleverantör) till en nätverksenhet, till exempel en Wifi-router.

Den tillhandahållna informationen inkluderar:

IP-adress (IPv4)

Internetleverantör, frekvensen för upprättade anslutningar från enheten

Datum och tid då enheten senast anslöts till internet.

Klicka på Alla om du vill visa alla anslutningsförekomster.