Spletna pomoč družbe ESET

Iskanje Slovenščina
Izbira kategorije
Izbira teme

Uvod ESET HOME

V računu ESET HOME je povezanih več funkcij, ki vam pomagajo krmariti po izdelkih ESET za domačo uporabo in jih kar najbolje izkoristiti.

Račun ESET HOME zagotavlja naslednje funkcije in programe:

Devices64x64icon Upravljanje naprav

Upravljanje naprav omogoča dostop do podatkov o napravah z izdelki ESET, povezanimi z računom ESET HOME ali računalniki, ki so bili aktivirani z naročnini, ki jih upravlja vaš račun. Omogoča tudi deaktiviranje izdelka ESET v napravi.

Upravljanje naprav – spletna pomoč


Licences64x64icon Upravljanje naročnine

Upravljanje naročnine vam omogoča, da si lahko ogledate osnovne podatke o posamezni naročnini, stanju naročnine, datumu poteka naročnine, številu aktiviranih naprav in, če je ustrezno, opozorilih o prekomerni uporabi naročnine ali poteku naročnine. Naročnino lahko daste v skupno rabo tudi z drugimi uporabniki.

Upravljanje naročnin – spletna pomoč


AntiTheft-64x65-shaded ESET Anti-Theft

ESET Anti-Theft je specializirana funkcija varnostnih izdelkov ESET za uporabnike izdelkov za domačo uporabo. Funkcija ESET Anti-Theft uporablja tehnologije, kot so iskanje zemljepisne lokacije prek naslova IP, zajemanje slik s spletno kamero, zaščita uporabniškega računa in nadziranje naprave, prek katerih lahko lastnik ali pregoni organa hitreje najdejo ukraden ali izgubljen računalnik oziroma mobilno napravo. Prek funkcije ESET Anti-Theft se vzpostavi povezava med izdelkom ESET in portalom ESET HOME, kjer lahko v brskalniku katere koli naprave spremljate dejavnost v svojem računalniku ali mobilni napravi, zaradi česar je naprave lažje izslediti.

ESET Anti-Theft ni na voljo kot samostojen program, temveč kot funkcija v naslednjih izdelkih:

ESET Smart Security Premium (Windows)

ESET Internet Security (Windows)

ESET Mobile Security (Android)

ESET Anti-Theft – Spletna pomoč


ParentalControl120-shaded ESET Parental Control

Spletna storitev ESET Parental Control deluje poleg aplikacije ESET Parental Control, ki zaščiti otroke pred grožnjami v pametnih telefonih ali tabličnih računalnikih. Aplikacija je samostojna aplikacija za sistem Android, popolnoma integrirana z računom ESET HOME, tako da lahko starši spletno dejavnost otrok preverijo neposredno v aplikaciji ESET Parental Control, pa tudi v katerem koli spletnem brskalniku s prijavo v račun ESET HOME.

ESET Parental Control – Spletna pomoč


paswordManager120-shaded ESET Password Manager

Funkcija ESET Password Manager je del naročnine ESET Small Business Security, ESET Security Ultimate in ESET Smart Security Premium. Ta funkcija varuje in shranjuje vaša gesla ter osebne podatke in vključuje funkcijo izpolnjevanja obrazcev, ki prihrani vaš čas tako, da samodejno in točno izpolni spletne obrazce.

Funkcija ESET Password Manager je na voljo kot aplikacija za sistema iOS in Android ter kot razširitev za brskalnik.

ESET Password Manager – Spletna pomočnote

Če želite dostopati do funkcij portala ESET HOME, morate ustvariti račun ESET HOME.

icon_vpn_1ESET VPN

Funkcija ESET VPN (navidezno zasebno omrežje) je del paketa ESET Small Business Security in ESET HOME Security Ultimate. VPN uporabnikom omogoča vzpostavitev zasebne omrežne povezave pri uporabi javnih in zasebnih omrežij.

ESET VPN – Spletna pomoč