Creați un cont myESET nou

Utilizați una dintre următoarele metode pentru a crea un cont ESET HOME nou:

Pe portalul Web ESET HOME

În aplicația ESET HOME

În fereastra principală a programului din produsele ESET destinate persoanelor fizice

În timpul procesului de activare în aplicația ESET Parental Control

Intrare ESET Mobile Security

Pentru ca produsele ESET Windows și Android pentru utilizatori casnici să funcționeze corect cu ESET Anti-Theft, ESET Parental Control pentru Android și ESET Password Manager, trebuie să creați un cont ESET HOME. Pentru a crea un cont ESET HOME, conectați-vă cu contul Google sau cu ID-ul Apple.


important

Dacă folosiți contul Google sau ID-ul Apple pentru a crea un cont, trebuie să creați o parolă ESET HOME separată pentru a utiliza ESET Anti-Theft, Control parental sau pentru a anula asocierea dintre contul Google sau ID-ul Apple și contul dvs. ESET HOME.

 

Crearea unui cont în portalul web ESET HOME utilizând adresa de e-mail și parola

1.Vizitați portalul ESET HOME.

2.Faceți clic pe Creare cont.

3.Tastați o adresă de e-mail validă, o parolă și selectați țara corespunzătoare. Aceste câmpuri sunt necesare pentru înregistrare.


important

Parola trebuie să aibă cel puțin 10 caractere și să conțină cel puțin unul din fiecare dintre următoarele caractere:

Literă minusculă

Literă cu majuscule (CAPITAL)

Număr

4.Faceți clic pe Creare cont.

5.E-mailul de verificare va fi trimis la adresa dvs. de e-mail. Faceți clic pe legătura din e-mail pentru a confirma înregistrarea. Veți fi conectat automat la contul dvs.

Puteți accesa toate serviciile online ESET atunci când creați un cont ESET HOME, inclusiv ESET Anti-Theft. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea Cum se adaugă un dispozitiv nou și se activează ajutorul online ESET Anti-Theft sau articolul din baza de cunoștințe ESET Anti-Theft (nu este disponibil în toate limbile).

PAGE_REGISTER