Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaţi categoria
Selectaşi subiectul

Dispozitive

Adăugare dispozitiv nou

Pentru a proteja un dispozitiv nou, faceți clic pe + Protejați dispozitivul în secțiunea Dispozitive sau consultați Adăugarea unui dispozitiv.

Vizualizare informații dispozitiv

Această fereastră listează dispozitivele conectate la contul dvs. ESET HOME și sugerează dispozitive pentru conectare. Fiecare dispozitiv conectat este reprezentat prin numele său, starea aplicației și informații despre actualizarea produsului.

PAGE_DEVICES

Necesită atenție

Dispozitivele din această listă au un avertisment sau o notificare importantă.

Dispozitive fără probleme

În această listă găsiți dispozitive care funcționează corect. Produsul de securitate care rulează pe dispozitivul protejat este activat și actualizat la cea mai recentă versiune. Sistemul de operare este actualizat, iar în cazul unui dispozitiv mobil, nu este raportat ca dispărut.

Dispozitive sugerate pentru conectare

Dispozitivele din această listă sunt protejate de abonamentul dvs., dar nu sunt conectate la contul dvs. ESET HOME. Dispozitivele din această categorie sunt prezentate după numele lor. Faceți clic pe dispozitivul pe care doriți să îl conectați și faceți clic pe Notificați dispozitivul pentru a gestiona și a vizualiza securitatea.

Detalii dispozitiv

Faceți clic pe Afișați informații suplimentare pentru a afișa informații detaliate despre dispozitiv.

Notificări – Afișează problemele cu produsul ESET instalat pe dispozitiv. Faceți clic pe o notificare specifică pentru a vedea informații detaliate. Aceste informații sunt disponibile numai dacă dispozitivul are un avertisment sau o notificare importantă.

Informații despre produs – Afișează informații despre produsul instalat și data activării.

Informații despre abonament— Afișează informații despre abonamentul utilizat pentru activare și următoarea dată de plată. Faceți clic pe Deschideți abonamentul pentru mai multe informații.

Anti-Theft – Faceți clic pe Deschideți Anti-Theft pentru a gestiona dispozitivele protejate de ESET Anti-Theft. Această caracteristică este disponibilă numai dacă dispozitivul este protejat de ESET Anti-Theft.

Versiune produs

Pentru starea securității dispozitivului, citiți Utilizarea abonamentului.