Abonnement delen

important

Vergeet niet dat deze functie u alleen het recht geeft om het abonnement (het recht om de software te gebruiken) te delen met iemand anders. Dit wordt niet beschouwd als een recht om het abonnement door te verkopen of te delen voor commerciële doeleinden.

Als u uw abonnement niet te veel hebt gebruikt en u een beschikbare abonnementseenheid hebt, kunt u deze delen met iemand anders:

1.Ga naar de lijst met abonnementen die zijn gekoppeld aan uw ESET HOME-account en selecteer het abonnement dat u wilt delen. Klik op Abonnement openen.

2.Klik op Abonnement delen.

3.Selecteer het aantal apparaten dat u wilt delen. U kunt niet meer apparaten selecteren om te beveiligen dan het aantal beschikbare abonnementseenheden dat u hebt.

4.Typ het e-mailadres van de persoon met wie u uw abonnementseenheid wilt delen.

share_subscription

5.Klik op Abonnement delen om te bevestigen.

6.Klik op OK. De eigenaar van het e-mailadres ontvangt een e-mail met de uitnodiging voor het abonnement en meer informatie over de activering van de beveiliging op het betreffende apparaat. Voor dit proces moet u inloggen of u aanmelden bij het ESET HOME-account.

7.Na het inloggen bij het ESET HOME-account kan de ontvanger de uitnodiging accepteren. Zodra de uitnodiging is geaccepteerd, kan de ontvanger het geactiveerde product rechtstreeks downloaden naar een eigen apparaat, afhankelijk van het type abonnement dat is gedeeld, of het eigen ESET HOME-account gebruiken om een product te activeren dat is geïnstalleerd met het zelfstandige installatieprogramma of met Live Installer. In de lijst met abonnementen van de ontvanger wordt een gedeeld abonnement met het juiste aantal gedeelde eenheden weergegeven.

Zie het artikel in de ESET-kennisbank (niet in alle talen beschikbaar) voor een stapsgewijze visuele handleiding.

note

Gedeelde abonnementseenheden worden weergegeven in de lijst Apparaatoverzicht op de pagina met abonnementsgegevens. Elke gedeelde abonnementseenheid wordt aangegeven met het e-mailadres van de gebruiker en de huidige status. Als u uw uitnodiging wilt annuleren of wilt stoppen met het delen van uw abonnementseenheid, klikt u op het menupictogram met de drie stippen three_dots_menuen selecteert u Intrekken.