Systeemvereisten

ESET HOME-webportal en -toepassing voor Android en iOS zijn alleen beschikbaar vanaf een specifieke softwareversie, zoals weergegeven in de onderstaande tabel.

Product

Softwarevereisten

ESET HOME webportal

Google Chrome versie 60 of hoger

Microsoft Edge (Chromium versie) versie 79 of hoger

Mozilla Firefox versie 63 of hoger

Safari versie 10.1 of hoger

Android-toepassing van ESET HOME

Android 6.0 of later

iOS-toepassing van ESET HOME

iOS 14 of later

Compatibiliteit van ESET HOME met ESET-producten is afhankelijk van de versie. In de onderstaande tabel staan de minimaal ondersteunde versie voor deze compatibiliteit.

Product

Versie

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

16.2 of later

ESET Mobile Security

8.2 of later

important

Beperkingen van abonnementen

Het aantal abonnementen per account is beperkt tot 10 abonnementen.

Als u een groter aantal abonnementen en apparaten wilt beheren, raadt ESET aan over te schakelen naar zakelijke ESET-producten en ESET Business Account te gebruiken om abonnementen te beheren.