Selecteer de categorie
Selecteer het onderwerp

Schermvergrendeling niet ingeschakeld

Als u uw apparaat wilt beveiligen met een schermvergrendelingscode, wachtwoord, pincode of patroon, navigeer dan naar Android-instellingen > Beveiliging en privacy > Apparaatontgrendeling en selecteer een van de beschikbare opties. Op de meeste Android-apparaten zijn de opties Vegen, Gezichtsontgrendeling, Gezicht en stem, Vingerafdruk, Patroon, Pincode of Wachtwoord aanwezig.

Als iemand met een onjuiste code probeert uw apparaat te ontgrendelen, zal Anti-Diefstal u door middel van een melding op uw apparaat op de hoogte brengen van deze verdachte activiteit.