Automatische aanmelding voor Phantom-account is ingeschakeld

Automatisch aanmelden is ingeschakeld voor het Phantom-account op uw apparaat. Wanneer het apparaat in de status Normaal is, wordt niet aanbevolen om automatisch aanmelden te gebruiken aangezien dit problemen kan veroorzaken met toegang tot uw echte gebruikersaccount of onterechte waarschuwingen kan verzenden over de status Verdwenen.

Als u automatisch aanmelden wilt uitschakelen, klik dan op Automatisch aanmelden uitschakelen of raadpleeg de artikelen in de Microsoft kennisbank die worden vermeld in het bovenstaande onderwerp.