ESET-ova online pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Uređaji

Dodavanje novog uređaja / serverskog uređaja

Da biste zaštitili novi uređaj, kliknite + Zaštiti uređaj u odjeljku Uređaji ili pogledajte Dodaj uređaj.

Prikaz informacija o uređaju / serverskom uređaju

Ovaj prozor prikazuje uređaje povezane s vašim ESET HOME računom i predložene uređaje za povezivanje. Za svaki povezani uređaj prikazuju se naziv, status aplikacije i informacije o nadogradnjama programa.

PAGE_DEVICES

Potrebna je pozornost

Za uređaje/servere na ovom popisu postoji upozorenje ili važna obavijest.

Uređaji bez problema

Uređaji/serveri na ovom popisu ispravno funkcioniraju, sigurnosni program koji radi na zaštićenom uređaju aktivira se i nadograđuje na najnoviju verziju te se nadograđuje operacijski sustav. Gubitak mobilnog uređaja se ne prijavljuje.

Uređaji predloženi za povezivanje

Uređaji/serveri na ovom popisu zaštićeni su vašom pretplatom, ali nisu povezani s vašim ESET HOME računom. Za uređaje/servere u ovoj kategoriji prikazuje se njihov naziv. Kliknite uređaj koji želite povezati i kliknite Obavijesti uređaj da biste upravljali njegovom sigurnošću i pregledali je.

Pojedinosti o uređaju

Kliknite Prikaži dodatne informacije da bi se prikazale detaljne informacije o uređaju.

Obavijesti – prikazuju se problemi s ESET-ovim programom instaliranim na uređaju/serveru. Kliknite određenu obavijest da biste vidjeli detaljne informacije. Ove su informacije dostupne samo ako za vaš uređaj/server postoji upozorenje ili vrlo važna obavijest.

Informacije o proizvodu – prikazuju se informacije o instaliranom programu i datum aktivacije.

Informacije o pretplati – prikazuju se informacije o pretplati koja se upotrebljava za aktivaciju i datum sljedećeg plaćanja. Za dodatne informacije kliknite Otvori pretplatu.

Anti-Theft – kliknite Otvori Anti-Theft da biste upravljali uređajima koji su zaštićeni programom ESET Anti-Theft. Ta funkcija je dostupna samo ako je vaš uređaj zaštićen programom ESET Anti-Theft.

Verzija proizvoda

Za status sigurnosti uređaja / serverskog uređaja pročitajte odjeljak Upotreba pretplate.