ESET-ova mrežna pomoć

Traži Hrvatski
Odaberite kategoriju
Odaberite temu

Uređaji

Dodaj novi uređaj

Da biste zaštitili novi uređaj, kliknite + Zaštiti uređaj u odjeljku Uređaji ili pogledajte Dodaj uređaj.

Prikaz podataka o uređaju

Ovaj prozor prikazuje uređaje povezane s vašim ESET HOME računom i predložene uređaje za povezivanje. Za svaki povezani uređaj prikazuju se naziv, status aplikacije i informacije o nadogradnjama programa.

PAGE_DEVICES

Potrebna je pozornost

Za uređaj na ovom popisu postoji upozorenje ili važna obavijest.

Uređaji bez problema

Na ovom popisu možete pronaći uređaje koji ispravno funkcioniraju. Sigurnosni program koji radi na zaštićenom uređaju se aktivira i nadograđuje na najnoviju verziju. Operacijski sustav se nadograđuje, a u slučaju mobilnog uređaja, njegov se gubitak ne prijavljuje.

Uređaji predloženi za povezivanje

Uređaji na ovom popisu zaštićeni su vašom pretplatom, ali nisu povezani s vašim ESET HOME računom. Za uređaje u ovoj kategoriji prikazuje se njihov naziv. Kliknite uređaj koji želite povezati, a zatim kliknite Obavijesti uređaj da biste upravljali njegovom sigurnosti i pregledali je.

Pojedinosti o uređaju

Kliknite Prikaži dodatne informacije da bi se prikazale detaljne informacije o uređaju.

Obavijesti – prikazuju se problemi s ESET-ovim programom instaliranim na uređaju. Kliknite određenu obavijest da biste vidjeli detaljne informacije. Ove informacije su dostupne samo ako za vaš uređaj postoji upozorenje ili vrlo važna obavijest.

Informacije o proizvodu – prikazuju se informacije o instaliranom programu i datum aktivacije.

Informacije o pretplati – prikazuju se informacije o pretplati koja se upotrebljava za aktivaciju i datum sljedećeg plaćanja. Za dodatne informacije kliknite Otvori pretplatu.

Anti-Theft – kliknite Otvori Anti-Theft da biste upravljali uređajima koji su zaštićeni programom ESET Anti-Theft. Ta funkcija je dostupna samo ako je vaš uređaj zaštićen programom ESET Anti-Theft.

Verzija proizvoda

Za status sigurnosti uređaja pročitajte odjeljak Upotreba pretplate.