Tekaistun tilin automaattinen kirjautuminen on käytössä

Laitteen tekaistun tilin automaattinen kirjautuminen on otettu käyttöön. Kun laite on normaalitilassa, automaattisen kirjautumisen käyttöä ei suositella, sillä se voi aiheuttaa ongelmia oikean käyttäjätilin käytössä tai aiheuttaa virheellisten hälytysten lähettämisen tietokoneen puuttuvasta tilasta.

Voit poistaa automaattisen kirjautumisen käytöstä valitsemalla Poista automaattinen kirjautuminen käytöstä tai katsomalla lisätietoja yllä mainitussa ohjeaiheessa kerrotuista Microsoftin tietopankin artikkeleista.