Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε την κατηγορία
Επιλέξτε το θέμα

Κοινή χρήση συνδρομής


important

Να θυμάστε ότι αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει μόνο να κάνετε κοινή χρήση της συνδρομής (το δικαίωμα χρήσης του λογισμικού) με κάποιο άλλο άτομο. Δεν θεωρείται δικαίωμα μεταπώλησης ή κοινής χρήσης της συνδρομής για εμπορικούς σκοπούς.

Εάν η συνδρομή σας δεν σημειώνει υπέρβαση ορίου και έχετε μια διαθέσιμη μονάδα συνδρομής, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση της με κάποιο άλλο άτομο:

1.Στη λίστα με τις συνδρομές που συσχετίζονται με τον λογαριασμό σας στο ESET HOME, επιλέξτε τη συνδρομή για την οποία θέλετε να κάνετε κοινή χρήση και κάντε κλικ στο στοιχείο Άνοιγμα συνδρομής.

2.Κάντε κλικ στο στοιχείο Κοινή χρήση συνδρομής.

3.Επιλέξτε τον αριθμό των συσκευών με τις οποίες θέλετε να κάνετε κοινή χρήση. Σημειώνεται ότι ο αριθμός συσκευών που θα προστατεύονται και μπορείτε να επιλέξετε πρέπει να ισούται με τον αριθμό των διαθέσιμων μονάδων της συνδρομής που διαθέτετε.

4.Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email του ατόμου με το οποίο θέλετε να κάνετε κοινή χρήση της μονάδας συνδρομής.

share_subscription

5.Κάντε κλικ στο στοιχείο Κοινή χρήση συνδρομής για επιβεβαίωση.

6.Κάντε κλικ στο στοιχείο Το κατάλαβα. Ο κάτοχος της διεύθυνσης email θα λάβει ένα email που θα περιέχει την πρόσκληση συνδρομής και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση της προστασίας στη συσκευή του. Αυτή ή διεργασία απαιτεί σύνδεση ή είσοδο στον λογαριασμό ESET HOME.

7.Μετά την επιτυχή σύνδεση στον λογαριασμό ESET HOME, ο παραλήπτης μπορεί να αποδεχτεί την πρόσκληση. Μόλις γίνει αποδεκτή η πρόσκληση, ο παραλήπτης μπορεί να πραγματοποιήσει απευθείας λήψη του ενεργοποιημένου προϊόντος στη συσκευή του, ανάλογα με τον τύπο της συνδρομής κοινής χρήσης ή να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό του στο ESET HOME για να ενεργοποιήσει ένα προϊόν που εγκαταστάθηκε χρησιμοποιώντας το ανεξάρτητο πρόγραμμα εγκατάστασης ή το πρόγραμμα ζωντανής εγκατάστασης. Μια συνδρομή κοινής χρήσης με τον κατάλληλο αριθμό μονάδων κοινής χρήσης θα εμφανιστεί στη λίστα συνδρομών του παραλήπτη.

Για έναν οπτικό οδηγό βήμα προς βήμα, ανατρέξτε στο άρθρο της Γνωσιακής βάσης της ESET (δεν διατίθεται σε όλες τις γλώσσες).


note

Οι μονάδες συνδρομής κοινής χρήσης εμφανίζονται στη λίστα Επισκόπηση συσκευής στη σελίδα λεπτομερειών της συνδρομής. Η διεύθυνση email και η τρέχουσα κατάσταση του χρήστη αντιπροσωπεύουν κάθε μονάδα συνδρομής κοινής χρήσης. Μπορείτε να ακυρώσετε την πρόσκλησή σας ή να διακόψετε την κοινή χρήση της μονάδας συνδρομής κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μενού με τις τρεις τελείες three_dots_menu και επιλέγοντας Απόσυρση.