ESET-onlinehjælp

Søg Dansk
Vælg kategorien
Vælg emnet

Del abonnement


important

Husk, at denne funktion kun giver dig mulighed for at dele abonnementet (retten til at bruge softwaren) med en anden person. Det skal ikke betragtes som tilladelse til at videresælge eller dele abonnementet til kommercielle formål.

Hvis du ikke har overbrugt dit abonnement, og du har en ledig abonnementsenhed, kan du dele den med en anden:

1.På listen over abonnementer, der er knyttet til din ESET HOME-konto, skal du vælge det abonnement, du vil dele, og klikke på Åbn abonnement.

2.Klik på Del abonnement.

3.Vælg det antal enheder, du vil dele. Bemærk, at du kun kan vælge så mange enheder, der skal beskyttes, som det antal ledige abonnementsenheder, du har.

4.Indtast e-mailadressen på den person, som du vil dele din abonnementsenhed med.

share_subscription

5.Klik på Del abonnement for at bekræfte.

6.Klik på Forstået. Ejeren af e-mailadressen modtager en e-mail med abonnementsinvitationen og yderligere oplysninger om aktivering af beskyttelse på enheden. Denne proces kræver, at modtageren logger på ESET HOME-kontoen.

7.Når modtageren er logget ind på ESET HOME-kontoen, har vedkommende mulighed for at acceptere invitationen. Når invitationen er accepteret, kan modtageren downloade det aktiverede produkt direkte til sin enhed, afhængigt af typen af det delte abonnement, eller bruge sin ESET HOME-konto til at aktivere et produkt, der er installeret ved hjælp af det enkeltstående installationsprogram eller Live-installationsprogrammet. Et delt abonnement med det rette antal delte enheder vises på modtagerens liste over abonnementer.

Du kan finde en trinvis illustreret vejledning i ESETs artikel i vidensbasen (ikke tilgængelig på alle sprog).


note

Delte abonnementsenheder vises på listen Enhedsoversigt på siden med abonnementsoplysninger. Brugerens e-mailadresse og aktuelle status repræsenterer alle delte abonnementsenheder. Du kan annullere din invitation eller stoppe med at dele din abonnementsenhed ved at klikke på menuikonet med tre prikker three_dots_menuog vælge Træk tilbage.