Sikker nettleser

Sikker nettleser er et ekstra lag med beskyttelse som er utformet for å beskytte sensitive opplysninger når du surfer på nettet (f.eks. økonomiske opplysninger under nettransaksjoner).

ESET Endpoint Security har en innebygget listen over forhåndsdefinerte nettsteder som vil åpne en sikker nettleser. Du kan legge til et nettsted eller redigere listen over nettsteder i produktkonfigurasjonen.

Flere detaljer om nye funksjoner finner du i følgende ESET kunnskapsbase-artikkel.

Bruken av HTTPS kryptert kommunikasjon er nødvendig for å surfe på en sikker måte. For sikker nettleser, må nettleseren tilfredsstille minimumskravene som er oppført nedenfor:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

note

Bare Firefox og Microsoft Edge støttes på enheter med ARM-prosessorer.

Åpne ESET Sikker nettleser i din foretrukne nettleser

Når du åpner ESET Sikker nettleser direkte fra Verktøy-fanen på produktmenyen, åpnes ESET Sikker nettleser i nettleseren du har valgt som standard. Ellers, når du åpner din foretrukne nettleser (ikke fra produktmenyen), omdirigeres ESETs interne liste til den samme nettlesertypen som er sikret av ESET.