Sikker bankbetaling

Sikker bankbetaling og -nettleser er et ekstra lag med beskyttelse urformet for å beskytte dine finansielle data under nettransaksjoner.

ESET HOME Security Premium og ESET HOME Security Essential har en innebygget liste over forhåndsdefinerte nettsteder som vil åpne en sikker nettleser. Du kan legge til et nettsted eller redigere listen over nettsteder i produktkonfigurasjonen.

Slå på Sikre alle nettlesere for å starte alle støttede nettlesere i sikker modus.

Flere detaljer om nye funksjoner finner du i følgende artikler i ESET-kunnskapsbasen:

Hvordan bruker jeg Sikker bankbetaling og -nettleser?

Deaktivere eller sette Sikker bankbetaling og -nettleser på pause i ESET Windows Home-produkter

Sikker bankbetaling og -nettleser – vanlige feil

Bruk av HTTPS-kryptert kommunikasjon er nødvendig for å surfe på en beskyttet måte. Sikker bankbetaling og -nettleser støttes av følgende nettlesere:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

Åpne sikker bankbetaling og -nettleser i din foretrukne nettleser

Når du åpner sikker bankbetaling og -nettleser direkte fra Verktøy-fanen på produktmenyen, åpnes den i nettleseren du har valgt som standard i Windows. Ellers, når du åpner din foretrukne nettleser (ikke fra produktmenyen), omdirigeres nettsteder på listen over beskyttede nettsteder til den samme nettlesertypen som er sikret av ESET.