ESET Hjelp på internett

Velg tema

Regler

I sammenheng med antispam-løsninger og e-postklienter bidrar regler til å manipulere e-postfunksjoner. De består av to logiske deler:

1.Betingelse (for eksempel en innkommende melding fra en bestemt adresse eller med et bestemt e-postemne)

2.Handling (for eksempel fjerning av meldingen, eller en overføring til en angitt mappe)

Antallet og kombinasjonen av regler varierer med hvilken antispamløsning man bruker. Disse reglene er tiltak mot spam (uønsket e-post). Vanlige eksempler:

1. Betingelse: En innkommende e-postmelding inneholder noen av ordene som ofte sees i spammeldinger
2. Handling: Slette meldingen

1. Betingelse: En innkommende e-post inneholder et vedlegg med filendelsen .exe
2. Handling: Slette vedlegget og levere meldingen i innboksen

1. Betingelse: En innkommende melding ankommer fra arbeidsgiveren din
2. Handling: Flytte meldingen til mappen "Arbeid"

Vi anbefaler at du bruker en kombinasjon av regler i antispam-løsninger for å legge til rette for administrering, og filtrere spam mer effektivt.