Ηλεκτρονική βοήθεια ESET

Αναζήτηση Ελληνικά
Επιλέξτε το θέμα

Προστασία τραπεζικών συναλλαγών και ηλεκτρονικών πληρωμών

Η λειτουργία «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση» είναι ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα οικονομικά δεδομένα σας κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Τα ESET HOME Security Premium και ESET HOME Security Essential περιλαμβάνουν μια ενσωματωμένη λίστα προκαθορισμένων ιστότοπων που ενεργοποιούν το άνοιγμα ενός Ασφαλούς προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να προσθέσετε έναν ιστότοπο ή να επεξεργαστείτε τη λίστα ιστότοπων στη ρύθμιση παραμέτρων του προϊόντος.

Ενεργοποιήστε την Προστασία όλων των προγραμμάτων περιήγησης για να εκκινούν όλα τα υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης σε ασφαλή λειτουργία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη δυνατότητα, ανατρέξτε στα άρθρα της Γνωσιακής βάσης της ESET:

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τις Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση;

Παύση ή απενεργοποίηση για τις Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση στα οικιακά προϊόντα της ESET για Windows

Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση – συχνά σφάλματα

Η χρήση κρυπτογραφημένης επικοινωνίας HTTPS είναι απαραίτητη για την πραγματοποίηση προστατευμένης περιήγησης. Το στοιχείο «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση» υποστηρίζεται από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Internet Explorer 8.0.0.0

Microsoft Edge 83.0.0.0

Google Chrome 64.0.0.0

Firefox 24.0.0.0

Ανοίξτε το στοιχείο «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση» στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε

Όταν ανοίγετε το στοιχείο «Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και περιήγηση» απευθείας από την καρτέλα «Εργαλεία» στο μενού προϊόντος, το στοιχείο ανοίγει στο πρόγραμμα περιήγησης που έχετε ρυθμίσει ως προεπιλεγμένο στα Windows. Διαφορετικά, όταν ανοίγετε το προτιμώμενο πρόγραμμα περιήγησης (όχι από το μενού προϊόντος), οι ιστότοποι από τη λίστα προστατευόμενων ιστότοπων θα ανακατευθύνονται στον ίδιο τύπο προγράμματος περιήγησης που προστατεύεται από την ESET.